Kojelautakamera ikuisti hämmästyttävän näyn – peura hyppäsi auton yli

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teitä ylittävät hirvieläimet ja autot ovat vaarallinen yhdistelmä. Aina potentiaalisesti tuhoisilta näyttävät liikenteen ja villin luonnon kohtaamiset eivät kuitenkaan pääty onnettomuuksiin.

Poliisiauton kojelautakamera ikuisti taannoin Yhdysvaltojen Michiganissa odottamattoman tilanteen. Videolla nähdään, kuinka kolme peuraa ilmestyy autotielle metsän pimeydestä. Eläimet lähtevät ylittämään tietä vaarallisen näköisesti.

Yksi peuroista välttyy auton alle jäämiseltä loikkaamalla ilmaan. Peura tekee niin korkean ja pitkän hypyn, että se näyttää ylittävän tiellä ajavan auton helposti. Poliisi jakoi videon sosiaalisessa mediassa ja neuvoi peuran tiellä kohtaavia autoilijoita jarruttamaan hallitusti ja välttämään auton kääntämistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.