Megan Fox riettaassa asussa – ostettu aikuisviihdekaupasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina useasti mmaailman kuumimmaksi naiseksi rankattu Megan Fox ja hänen poikaystävänsä Machine Gun Kelly valmistelevat lehtiväitteiden mukaan parhaillaan tulevia häitään. Aika näyttää koska näyttävä julkkispari avioituu.

Nyt Megan on viettänyt Halloweenia poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hän vaikuttaa ostaneen asunsa aikuisten lelukaupasta. Erittäin paljastavan asun lisäksi miesystävä kuljettu häntä talutusnuorassa ehdolliselle.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.