Migos-yhtyeen räppäri Takeoff on kuollut – ammuttiin Texasissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Takeoff on kuollut 28-vuotiaana. Suosittuun Migos-yhtyeeseen kuulunut artisti menehtyi jouduttuaan ammutuksi Texasin Houstonissa tiistaina.

Takeoffin hengen vienyt välikohtaus tapahtui Billiards & Bowling Houston -keilahallissa noin kello 2:30 aamuyöstä paikallista aikaa. Takeoffin kerrotaan viettäneen aikaa Migosiin niin ikään kuuluvan Quavon kanssa pelien parissa, kun keilahallissa puhkesi riita. TMZ-sivuston mukaan paikalla ollut henkilö ampui räppäriä pään alueelle ja pakeni paikalta.

Ammuskelutapauksessa haavoittui myös kaksi muuta henkilöä. Heidät kiidätettiin sairaalaan, mutta kummankaan tila ei ole toistaiseksi tiedossa. Quavo ei haavoittunut välikohtauksessa.

Takeoff, oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ball, oli Migosin nuorin jäsen. Atlantassa perustettu hiphop-kokoonpano nousi aikoinaan suosioon Versace-singlensä julkaisun myötä. Yhtyeen kolmas jäsen on Cardi B:n aviomiehenäkin tunnettu Offset.