Supermalli poseerasi peppu pystyssä: ”Kiltti tyttö sekosi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Viime aikoina hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä räppäri Kanye Westiin, jonka kanssa Irinan on huhuttu seurustelevan.

Nyt Irina poseeraa halloweenin kunniaksi rohkeassa alusasussa muun muassa sidottuna ja peppu pystyssä. Kuvista tehtiin lisäksi lehden kansikuva, joka muistuttaa vuosikymmenten takaisen miestenlehden kansikuvaa.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.