Christoffer Strandberg on vuoden positiivisin suomalainen 2022

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden positiivisin suomalainen on jälleen valittu. Tittelin sai tänä vuonna näyttelijänä, juontajana ja koomikkona tunnettu Christoffer Strandberg. Kulkuset, kulkuset -elokuvaa tähdittävä Strandberg paljastettiin palkinnon saajaksi Nenäpäivän lehdistötilaisuudessa Helsingissä.

– Positiivisuus kuuluu perusasetuksiini ja dna:hani. Pyrin näkemään asioissa ja ihmisissä valoa pimeyden ja negatiivisuuden sijasta, sillä melkein kaikissa ja kaikessa on jotain positiivista. Haastavina hetkinä positiivisuus on valinta, eikä se minultakaan tule aina luonnostaan, Strandberg kuvaili tiedotteessa.

Strandbergin mukaan positiivisuus kulkee hänellä geeneissä, sillä myös esimerkiksi tähden isä on positiivinen ihminen. Vaikeuksien keskellä Strandberg kertoo saavansa voimaa ja positiivisuutta luonnosta sekä läheisistä. Tähti myös toteaa etteti positiivisuus tarkoita tunteiden kieltämistä, vaan niiden käsittelemistä rakentavasti.

Positiivareiden Vuoden Positiivinen Suomalainen -palkinto annettiin jo 30. kertaa. Viime vuonna sen saivat korona-ajan lauluista tutuiksi tulleet Lotta ja Pappa. Kilpailu järjestettiin toista kertaa yhdessä Nenäpäivä-säätiön kanssa niin, eä suomalaiset saivat äänestää voittajaa.