Lisätietoa Takeoffin ampumisesta – räppäriin osui useita laukauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Takeoff on kuollut 28-vuotiaana. Suosittuun Migos-yhtyeeseen kuulunut artisti menehtyi jouduttuaan ammutuksi Texasin Houstonissa tiistaina. Ruumiinavauspöytäkirjan mukaan Takeoffiin osui useita laukauksia.

TMZ:n mukaan Takeoffin oli lävistänyt kaksi luotia. The Harris County Medical Examinerin tekemän ruumiinavauspöytäkirjan mukaan toinen luoti oli osunut päähän ja toinen keskivartaloon kulkeutuen miehen käsivarteen. Netissä kiertää myös video hetkeltä ennen ampumista. Videolla nähdään mies käsiaseen kanssa.

Houstonin poliisiviranomaiset vahvistivat tiistaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa jatkavansa murhaajan etsintää. Takeoff, oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ball, oli Migos-yhtyeen nuorin jäsen. Atlantassa perustettu hiphop-kokoonpano nousi aikoinaan suosioon Versace-singlensä julkaisun myötä. Yhtyeen kolmas jäsen on Cardi B:n aviomiehenäkin tunnettu Offset. Offset oli myös Takeoffin sukulainen.