Apocalyptica järjestää jättikonsertin – mukana vierailevia tähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen sellometalliyhtye Apocalyptica suuntaa marraskuussa Suomen kiertueelle. CELL-0-kiertue kulminoituu Helsingin jäähallissa järjestettävään keikkaan, jota on kuvailtu yhtyeen uran suurimmaksi kotimaassa järjestettäväksi konsertissa.

Apocalyptica esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 20. marraskuuta. Lavalla vierailevat illan aikana Ismo Alanko, Paleface, Pete Parkkonen, Lost Societyn Samy Elbanna ja Tipe Johnson. Konsertin lämppäreinä toimivat norjalainen progemetalliyhtye Leprous ja kotimainen progemetalliyhtye Wheel.

Tapahtuman lippujen hinnat alkavat 42 eurosta. Apocalyptican jäähallikonsertti oli alun perin määrä järjestää jo vuonna 2020, mutta koronan vuoksi tapahtumaa jouduttiin siirtämään. Ennen Helsingin keikkaa Apocalyptica esiintyy 16.-19. marraskuuta Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Kuopiossa.