Migos-räppäri Takeoffin ampujaa etsitään yhä – ihmiset julkaisseet videoita Twitteriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Takeoff on kuollut 28-vuotiaana. Suosittuun Migos-yhtyeeseen kuulunut artisti menehtyi jouduttuaan ammutuksi Texasin Houstonissa tiistaina. Poliisi ei ole vielä tavoittanut ampujaa.

Houstonin poliisiviranomaiset vahvistivat tiistaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa jatkavansa murhaajan etsintää. Poliisit kehottivat yleisöä antamaan lisätietoa tekijästä myös heille, eikä julkaisemaan materiaalia pelkästään sosiaaliseen mediaan tai lehdistölle.

– Tiedämme, että media on vastaanottanut paljon puheluita, tekstiviestejä, tweettejä, vinkkejä ja videoita. Kaikkien on lähetettävä ne meille, jotta voimme ratkaista tämän tapauksen, poliisit muistuttavat Page Sixin mukaan.

Poliisi vahvisti, että Takeoffin murhassa käytettiin ainakin kahta tuliasetta. Takeoff ammuttiin noin kello 02:30 paikallista aikaa tiistaina 810 biljardi- ja keilaradan ulkopuolella, missä räppäri oli kuulemma pelannut bänditoverinsa Quavon kanssa. Ammuskelussa haavoittui myös kaksi muuta henkilöä. Heidät kiidätettiin sairaalaan.

Takeoff, oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ball, oli Migos-yhtyeen nuorin jäsen. Atlantassa perustettu hiphop-kokoonpano nousi aikoinaan suosioon Versace-singlensä julkaisun myötä. Yhtyeen kolmas jäsen on Cardi B:n aviomiehenäkin tunnettu Offset.