Nicole Zavalan Halloween-asu lapsilta kielletty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Nicole Zavala on tullut tunnetuksi ulkonäöllään, joka auttaa hänen julkisuuden janoaan ja huomion saavuttamista. Hän lupasi aiemmin olevansa vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi. Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria.

Nyt Nicole on poseerannut halloweenin kunniaksi melko härskissä asussa, joka nosti hänen rintansa ylivoimaiseen pääosaan, koska mustassa asussa oli niitä varten leikattu aukot. Nännien päälle oli kiinnitetty nahkaremmit, mutta ne eivät asua juuri vähemmän räväkäksi muuttaneet.

Kerroimme taannoin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.