Seiska: Danny muutti kerrostalokolmioon – mukana muutti myös Helmi Loukasmäki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Danny, eli Ilkka Lipsanen myös lempinimellä tunnettu Iso D täytti tänä syksynä 80 vuotta. Mies on nyt muuttanut pois isosta Kirkkonummella sijaitsevasta omakotitalostaan. Uusi koti löytyi Espoosta, lähiössä sijaitsevasta kerrostalokolmiosta.

Seiskan mukaan 80-vuotias Danny ja 22-vuotias Helmi Loukasmäki on nähty suorittavan muuttopuuhia yhdessä Espoossa sijaitsevan kerrostalon edustalla. Danny vahvistaa asian ja kertoo perustavansa kahta uutta tukikohtaa elämälleen. Toinen on yritykselle ja toinen hänelle itselleen.

Danny myöntää myös, että Helmi Loukasmäki on muuttanut samaan osoitteeseen. Kerrostaloasunnossa sijaitsee Helmin työhuone. Danny eli Ilkka Lipsanen on pitkän uransa aikana tehnyt yli 100 listahittiä, kirjoittanut yli 50 show’ta ja kouluttanut suuren määrän uusia artisteja Suomen musiikkikenttään.