Pasha Pozdniakova pani biksut koville – poseerasi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Nyt kurvikas kaunotar on poseerannut kameralle iltahämärässä rannalla, jossa hän esitteli muotojaan biksuihin pukeutuneena. Kuvansa yhteydessä Pasha toteaa syntyneessä loistamaan.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.