Autopesuloita muutettiin kauhujen tunneleiksi halloweenina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen autopesuketju järjesti halloweenin alla hauskan ja karmivan tempauksen. Ihmisillä oli mahdollisuus kokea huvipuistojen kummitusjunien tunnelmaa omasta autosta käsin. Tommy’s Express Car Wash muutti 59 toimipistettään eri puolilla Yhdysvaltoja Tunnel of Terror -kauhutunneliksi.

Perinteisen pesun sijaan tunneliin ajavat kohtasivat erilaisia hirviöitä, klovneja ja naamaripäisiä hyypiöitä. Tunnelit oli myös varustettu värivaloilla ja teemaan sopivalla rekvisiitalla. Autopesuketjun mukaan kaikki sai alkunsa yhden toimipisteen halloween-tempauksesta.

Se oli niin suuri menestys, että halloween-iltoja päätettiin järjestää myös muissa Tommy’s Expressin autopesuloissa. Tapahtumissa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen ja esimerkiksi paikallisille nuorten liikuntaharrastuksille.