Kuorma-autossa syttyi palo Oulussa – kuljettaja piti liekit kurissa vesipullojen avulla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Oulun Jylkynkankaalla sattui maanantaiaamuna vaarallinen tilanne. Kuorma-autossa syttyi sähköpalo, josta kuitenkin lopulta selvittiin lievin vahingoin. Kuljettaja onnistui omin avuin ehkäisemään palon leviämisen ennen palokunnan saapumista.

Kuorma-auton sähkölaitteet olivat alkaneet Kaleva-lehden mukaan käryämään laustaustöiden aikana. Kuljettaja kuitenkin piti palon kurissa roiskimalla päälle vettä vesipulloista. Palokunta sai hälytyksen keskisuuresta liikennevälinepalosta noin kello 10.

Pelastuslaitos varmisti paikalle saavuttuaan palon sammumisen. Kuorma-auton vauriot jäivät lopulta melko vähäisiksi, koskien lähinnä sen johtoja. Ajoneuvo oli tapahtumahetkellä asuinalueella työmaan läheisyydessä.