Olet mitä syöt -sarja tekee paluun – nämä suomalaiset julkkikset mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:llä nähty lääkäri Pippa Laukan luotsaama Olet mitä syöt -ohjelma jatkuu jälleen joulukuussa uusilla jaksoilla. Mukana on kahdeksan tuttua suomalaista parantamassa elintapojaan ja siten myös terveyttään.

Uudella kaudella ovat mukana Viki Eerikkilä, Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho, Herra Ylppö, Pia Nykänen, Niina Kuhta, Mikael Jungner, Elena Vikström ja Michael ”Micke” Björklund. Yksi heistä herää keskellä yötä syömään ja tekemään töitä, ja toisen, joka uskoo olevansa kuolematon, koska on jo selvinnyt hengissä niin monesta sairaudesta. Yksi osallistujista ei tiedä, mitä normaali ruoka on, ja toisen kohdalla selvitetään, onko kovaa ja tavoitteellisesti treenaava sittenkään aina yhtä kuin terveellinen.

– Hyvinvointi on itselleni ammatillinen intohimo, kuten myös ihmisten vilpitön auttaminen. Hyvinvointi merkitsee eri ihmisille eri asioita. On hienoa, miten olen voinut räätälöidä Olet mitä syöt -ohjelmassa lääkärinä jokaiselle tutkittuun tietoon perustuvan kokonaisvaltaisen suunnitelman elämäntapaprojektiin, Pippa Laukka kertoo.