Vinetria unohti pukeutua? Näky kuin miestenlehden sivuilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu ja kiistelty räppäri Kanye West tapaili taannoin hetken 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Kanye West ei kuitenkaan koskaan vahvistanut suhdetta virallisesti ja haikailee edelleen Kim Kardashianin perään.

Tällä kertaa Vinetria on kuvattu hämmentävän niukassa asussa, sillä hän vaikuttaa unohtaneen pukea vaatteet ylleen. Hän nimittäin poseeraa sosiaalisessa mediassa pelkässä hyvin niukassa alusasussa, joka voisi olla miestenlehden sivuilta.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian ryhtyi sittemmin seurustelemaan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat lopulta peräti seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye olisi halunnut jatkaa suhdetta, mutta Kim ei halunnut.