Lotta Harala pulahti biksuissa uimaan Sveitsissä: ”Vai oonko mä ainoo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aitajuoksija Lotta Harala on seurustellut jo pitkään jääiekkoilija Matias Myttysen kanssa ja he ovat nykyisin kihloissa. Lotta Haralan pari viimeisintä kautta on mennyt pieleen vammojen vuoksi. Hänelle on tehty vaativa leikkaus ja tämä kaikki on nakertanut myös parisuhdetta. Nyt Lotta haaveillut reissusta jonnekin valoisampaan.

Harala julkaisi videon, jossa hän pulahtaa biksuissa järveen uimaan Sveitsin Bellinzonassa. Samalla hän kertoo miten Suomen syksyn pimeys saa kaipaamaan leiriä jossain lämpimässä. Hän ei toki ole ainoa, joka suuntaisi tällaisina aikoina mielelläään etelään. Taannoin Lotta julkaisi somessa hellän kuvan kihlattunsa kanssa ja kommentoi otosta.

– Nyt puoli vuotta tuon jälkeen, selätettyäni oman kriisini, on taas hauskuus, huolettomuus ja ilo palannut meidän välille. Ehkä parasta meissä on se, ettei kumpikaan pelästy vaikeampiakaan vaiheita. Elämässä tulee varmasti vielä vastaan lukuisia kriisejä, niin omia kuin yhteisiä. Niitä odotellessa otetaan nyt ilo irti tästä seesteisemmästä vaiheesta, Harala kertoi kuvan yhteydessä.