Ana de Armas tähdittää John Wickin spinoff-elokuvaa – kuvaukset alkavat pian

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositut John Wick -elokuvat ovat saamassa jatkoa paitsi sarjan varsinaisen neljännen osan, myös spinoff-tarinoiden merkeissä. Ballerina-nimisen ensimmäisen spinoff-elokuvan kuvaukset alkavat lähiaikoina.

Ballerinan pääroolissa nähdään muun muassa No Time to Die, Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä ja Blondi -elokuvista tunnettu Ana de Armas. Kovassa nosteessa oleva tähti esittää balettiuran salamurhaajan työhön vaihtanutta tanssijaa, joka haluaa kostaa perheensä murhaajille. Elokuvan ohjaa Underworld-elokuvat ohjannut Len Wiseman.

Indiewire-lehden mukaan Ballerinan tuotanto käynnistyy marraskuun alussa. Ensi vuonna alkunsa saa myös John Wickin maailmaan sijoittuva The Continental -sarja, joka nähdään Yhdysvaltojen ulkopuolella Amazon Primessä. Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 4 saa puolestaan ensi-iltansa keväällä 2023.