Muistatko Pulmuset-komediasarjan? Kaikki jaksot julkaistaan pian suoratoistossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pulmuset-komediasarjassa seurattiin Bundyn perheen usein roisejakin kommelluksia. Sovinnaisten koko perheen sitcom-sarjojen vastapainoksi luotua sarjaa tehtiin 11 tuotantokauden edestä vuosina 1987-1997. Pian sen pariin päästään palaamaan suoratoistossa.

Pulmuset eli Married… With Children saapuu Elisa Viihde Viaplayhin 14. joulukuuta. Katsottavaa tulee riittämään, sillä palveluun lisätään kaikki yhteensä 259 jaksoa 11 tuotantokautta. Sarjaa ovat esittäneet Suomessa perinteisessä televisiossa muun muassa Kolmoskanava, MTV3, Nelonen ja TV5.

Osa Pulmusten tähdistä on tehnyt menestyksekästä uraa suosikkisarjan jälkeenkin. Ed O’Neill näytteli suositussa Moderni perhe -sitcomissa, Katey Sagal draamasarjassa Sons of Anarchy ja Christina Applegate lukuisissa menestyskomedioissa. Pulmusista suunnitellaan parhaillaan myös animaatioversiota.