Bile-Dani julkaisi ensimmäisen singlensä Idleman-artistina – albumi tulossa pian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Temptation Island -ohjelmasta suurelle yleisölle tunnetuksi tullut ja sittemmin monista muistakin yhteyksistä tunnetuksi tullut Bile-Dani, eli Daniel Lehtonen, ryhtyi taannoin konemusiikin artistiksi nimellä Idleman. Tänään perjantaina hän julkaisee ensimmäisen virallisen singlensä nimeltä Game. Joulukuun alussa Idleman julkaisee albuminsa, jonka nimi on New Era.

Kulisseissa Idlemanin musiikkia on saatu kuulla jo jonkin aikaa, ja palaute on ollut erittäin hyvää. Laadukasta kevyttä housea on ylistetty myös DJ-ammattilaisten toimesta jo ennen kappaleiden julkaisua. Bile-Dani on työstänyt Idlemanin albumia jo kahden vuoden ajan, joten mistään pikaisesta projektista ei ole kyse. Hänelle on tarjottu myös levytyssopimusta, mutta toistaiseksi Idleman jatkaa indie-artistina.

– Game itse kappaleena on erittäin suoraviivaista hyvän mielen pop-housea, joka vie kuuntelijan jo heti ensimmäisestä basson iskusta suoraan etelän maisemiin, Idleman itse kuvailee ensimmäistä singleään.