Kengän muotoinen koti hämmästyttää – muutettiin vuokrattavaksi majapaikaksi

Koti & Asuminen Matkailu · Tim Isokivi

Eri puolilta maailmaa löytyy rakennuksia, jotka keräävät katseita ja ihmetystä epätavallisen muotonsa ansiosta. Yksi tällaisista on on kenkäkodiksi kutsuttu talo Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa.

Hellan Townshipissä sijaiseva Haines Shoe House rakennettiin vuonna 1948. Alun perin sen tarkoituksena oli mainostaa Haines-kenkäkauppoja. Sittemmin rakennus on toiminut muun muassa hääsviittinä, jäätelökahvilana ja turistikohteena.

Kenkätalon ostivat taannoin Waylon ja Naomi Brown, jotka remontoivat rakennuksen. Kenkäaiheisella tavaralla sisustettu koti on nyt mahdollista vuokrata lyhytaikaiseen majoituskäyttöön. Yksi yö taatusti ainutlaatuisessa majoitusratkaisussa maksaa Vrbo-palvelussa 270 euroa.