Rihannan musiikkia kuullaan uudessa Marvel-elokuvassa – ensimmäinen uusi kappale vuosiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna on vuosikausia keskittynyt musiikin sijaan muihin kiinnostuksen kohteisiinsa, kuten vaate- ja kosmetiikka-alaan. Nyt fanien pitkäaikainen odotus on kuitenkin päättymässä, sillä poptähti julkaisee uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen.

Rihanna tarjosi Instagramissa hieman esimakua Lift Me Up -nimisestä kappaleestaan, joka julkaistaan perjantaina 28. lokakuuta. Lyhyt video keräsi nopeasti miljoonia tykkäyksiä. Kappale tulee olemaan mukana Marvelin marraskuun alussa ensi-iltansa saavassa odotetussa Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa.

Rihanna julkaisi uutta musiikkia viimeksi vuonna 2016, jolloin hänen kahdeksas albuminsa Anti ilmestyi. Tähti on viime vuosina keskittynyt liiketoimiinsa, joihin kuuluvat muun muassa Savage x Fenty -alusvaattemerkki ja Fenty Beauty -kosmetiikkamallisto. 34-vuotiaalla Rihannalla on kiireitä myös kotona, sillä hän sai toukokuussa esikoislapsen puolisonsa ASAP Rockyn kanssa.