Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson palkkasi lakimiehen – haastaa toimittajan oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljoonääriäidit -televisiosarjan kaiketi eniten mielipiteitä herättävä henkilö on yli kuusikymppinen yhden lapsen yksinhuoltaja ja äitinsä omaishoitaja Gunilla Persson. Hän on syyttänyt ruotsalaista lehdistöä valheellisesta uutisoinnista ja kunnianloukkauksesta. Syntyperältään ruotsalainen Persson on aloittanut nyt lakitoimet.

Kohteena on erityisesti Stoppa Pressarna -lehti ja siellä toimittaja Daniel Nyhlen. Oikeudenkäynti käydään Ruotsissa. Persson syyttää toimittajaa ja mediajulkaisua valheiden levittämisestä.

– Aion pysäyttää Stoppa Pressarnan ryöstöparonit, jotka ovat satuttaneet niin monia kuuluisia ihmisiä häirinnällä, valheilla ja henkilökohtaisilla hyökkäyksillä. Tässä ovat haastepaperit, jotka taitava lakimieheni lähetti. Olin onnekas, kun etsin asianajajaa kunnianloukkaustapauksessani, ja löysin Mark Safaryanin, joka puolustaa pelottomasti oikeutta ja jolla on taatusti voittaa kunnianloukkausjutun Daniel Nyhleniä vastaan. Hänen lehtensä lopetetaan!, Persson uhoaa Instagramissa.