Koronasulun aikana lihapiirakoita ja viiniä tarjoillut vanhus vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronasulkujen aikana rajoituksia rikkonut mies on saanut Britanniassa vankeustuomion. 72-vuotias Maurice Snelling oli tarjoillut ampumaseuralleen lihapiirakoita ja viiniä Staffordshiressä.

BBC kertoo, että alueella oli tuolloin voimassa koronavirusrajoituksia, jolloin ihmiset saivat syödä ainoastaan take away -annoksia. Vanhus jäi tarjoiluistaan kiinni ja sai puolen vuoden vankeustuomion.

Snelling väitti, että ei tiennyt alueella olevista rajoituksista. Hän myös tuohtui saamastaan kohtelusta. Hän yritti myös poistaa valvontakameran kuvaaman todistusaineiston tarjoilusta. Snelling on saanut oikeuskäsittelyn aikana useamman sydänkohtauksen. Hänen asianajajansa pitää tilannetta oikeusmurhana.