BB-Jasmiina paljasti: ”Kusin hytin lattialle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkaoppaat-sarjasta tutuksi tulleet Anne-Mari Planting ja Anna-Kaisa ”AK” Saarenpää ovat kertoneet erikoisia matkakokemuksia Matka floppaa -podcastissa. Nyt heidän vieraana on ollut Big Brother Suomi -ohjelman voittanut Jasmiina Yildiz.

Naiset ovat keskustelleet rakon pidättämisestä humalassa. Anna-Kaisa tunnustaa, että hän ei pysty pidättelemään laisinkaan virtsaamista humalassa ollessaan ja hän on joutunut esimerkiksi tekemään tarpeensa kukkaruukkuun Slovakian lomalla. BB-Jasmiina tietää mistä nainen puhuu ja myöntää, että hän on joutunut tekemään tarpeensa risteilyaluksen hytin lattialle, kun herraseuralainen oli vallannut vessan.

– Mul oli ihan kauhee kusihätä. Ja mähän en pysty siis odottamaan, niin mä kusin sinne hytin lattialle, Jasmiina paljastaa podcastissa.