Humalainen teki karun virheen taksissa Hollolassa – päätyi putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lahdesta Hollolaan matkalla olleen taksin kuljettaja joutui soittamaan poliisit asiaakkaana olleelle naiselle sunnuntaina 13. marraskuuta illalla. Vahvasti päihtynyt naishenkilö oli tarttunut taksin rattiin kesken ajon.

– Poliisin saapuessa paikalle ja lähtiessään siirtämään epäiltyä poliisiautoon, oli nainen harannut voimakkaasti vastaan käsillään ja jaloillaan. Tämän lisäksi epäilty oli sylkenyt poliiseja päin, Hämeen poliisista kerrotaan.

Naisen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Epäilty puhalsi poliisin alkometriin 0,65 milligrammaa uloshengityslitrassa. Tämän lisäksi taksimatka jäi maksamatta Lahdesta Hollolaan.

Naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, lievään petokseen ja virkamiehen vastustamiseen.