Anteeksi mitä? Jättirintainen Ihmis-Barbie rehki kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin Ihmis-Ken -lempinimellä tunnettu ja naisena nykyisin elävä Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää Britannian pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Nyt Jessica on suunnannut kuntosalille reippaasti tavanomaisesta poikkeavassa asussa, sillä hänet kuvattiin kuntoilemassa lähes juhlapuheissa, ja tietenkin asianmukaisesti hänen asunsa paljastivat esimerkiksi povea merkittävästi. Tällaista näkyä tuskin kovin usein kuntosalilla nähdään.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.