Valvontakamera kuvasi: Nainen toimitti ulostetta kansanedustajan toimistolle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Gloucestershiren poliisi on julkaissut valvontakameran materiaalia naisesta, jonka epäillään toimittaneen take away -annoksen näköisen rasian Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin jäselle. Uhriksi valikoitui konservatiivipuolueen Siobhan Baillie. Rasiassa oli ulostetta ja viesti.

Parlamentin jäsenen nimi oli kirjoitettu rasian päälle. Rasiassa oli ulosteen kanssa viesti: ”Jos et itse korjaa paskaasi, miksi minun pitäisi tehdä se?”. Poliisi on tunnistanut naisen ja haluaa ihmisiltä lisätietoja tapahtuneeseen. Viranomaiset eivät ole tavoittaneet epäiltyä, mutta kertovat Facebookissa haluavansa keskustella tapauksesta lisää.

Paketin lähettäjä ei ole välttämättä ajatellut asiaa loppuun asti. Paketin olisi voinut löytää myös joku sivullinen, kuten lemmikkieläin tai lapsi. Voit katsoa videon tekijästä tästä.