Pete Davidson löysi uuden rakkaan – vasta eronnut huippumalli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Pete Davidson ja huippumalli Emily Ratajkowski seurustelevat. Kaksikko pitää yhtä jo toista kuukautta. Tilanne on siitä mielenkiintoinen, että Ratajkowski erosi vasta hiljattain ja siirtyi nopeasti suhteeseen Davidsonin kanssa. Aivan kuten Kim Kardashian aiemmin.

Nyt 28-vuotiaasta Pete Davidsonista näyttää tulleen Hollywoodin kaunotarten yleinen laastari. Vaikka hänen ja Ratajkowskin suhde on hyvin alkuvaiheessa, kerrotaan lähipiiristä heidän pitävän toisistaan hyvin paljon. Us Weeklyn mukaan pari tapasi toisensa yhteisten tuttujen kautta.

Romanssihuhut lähtivät liikkeelle, kun heidät nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti treffeillä Brooklynissa lauantai-iltana. Ratajkowski on elänyt sinkkuna heinäkuusta lähtien, kun hänellä meni sukset ristiin aviomiehensä Bear-McClardin kanssa. Virallinen avioerohakemus jätettiin syyskuussa. Tällöin mediassa kerrottiin, että yhden lapsen äiti alkoi seurustella Brad Pittin kanssa. Suhde kuitenkin kiistettiin.

Sen sijaan Kim Kardashian ja Pete Davidson ovat päättäneet olla vain ystäviä. Heidän suhteensa kesti yhdeksän kuukautta. Davidson on ollut aiemmin kihloissa Ariana Granden kanssa. Pari kuitenkin erosi lokakuussa 2018 vain viiden kuukauden yhdessäolon jälkeen. Hän on myös seurustellut useiden julkkisnaisten kanssa, mukaan lukien Kate Beckinsale, Kaia Gerber ja Phoebe Dynevor.