Aaron Carterin kuolemasta lisätietoa – poliisi löysi imppausvälineitä ja reseptilääkkeitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajana tunnetuksi tullut Aaron Carter löydettiin kuolleena kylpyammeesta. Viranomaiset löysivät useita paineilmatölkkejä laulajan kylpyhuoneesta ja makuuhuoneesta hänen Kalifornian Lancasterissa sijaitsevasta kodistaan. Jäljet viittaavat vakavaan imppausaddiktioon.

Lisäsi poliisit kertoivat TMZ:lle löytäneensä miehen kotoa reseptilääkkeitä. Päihdelinkin mukaan imppaukseen liittyy äkillisen kuoleman riski. Imppaus voi aiheuttaa rytmihäiriöitä tai lamauttaa hengityksen. Imppauksesta voi seurata tajuttomuus, mihin liittyy riski oksennukseen tukehtumisesta.

Riippuvuuksien lisäksi Aaron Carter kärsi mielenterveysongelmista. Aikuisena hänellä diagnosoitiin monipersoonallisuushäiriö, skitsofrenia ja akuutti ahdistuneisuus. On epäselvää, oliko hän kuollessaan saanut lääkitystä edellä mainittuihin sairauksiin.

Poptähden puoliso Melanie Martin vahvisti poptähden kuoleman medialle ja toivoo kaikkien kunnioittavan perheen yksityisyyttä. Carterilla ja Martinilla on pian yhden vuoden täyttävä Prince-poika, jota Melanie joutuu nyt kasvattamaan ilman isää.