Sara Sieppi julkaisi kuuman alusvaatekuvan – kuvateksti pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missinä ja monitoimijulkkiksena tunnetuksi tullut mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi on nykyisin myös sosiaalisen median vaikuttaja, joka ansaitsee yrittäjänä sievoisesti. Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa seurustelevan Saran tulot ovat aiheuttaneet joissain ihmisissä kateudensekaista närkästystä.

Iholla-realitysarjaa tähdittävä menestyvä yrittäjä on nyt julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upean alusvaatekuvan, jonka yhteydessä hän avautui viimein saamastaan kritiikistä ja pani kerralla jauhot suuhun häntä kritisoineille.

– Jostain syystä todella monen on vieläkin vaikea hyväksyä sitä, että sen nätin naaman takana voi olla myös tyyppi, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia. Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin. En ajatellut siis vieläkään ”pukea päälle kunnolla” tai ”mennä oikeisiin töihin”. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana, Sieppi päättää osuvan kirjoituksensa.