Hurja näky videolle: Mies nuorallakäveli kuumailmapallojen välissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen nuorallakävelijä Rafael Bridi suoritti taannoin veret seisauttavan tempauksen. Hän käveli nuoralla, joka oli kiinnitetty kahden yläilmoissa leijailleen kuumailmapallon varaan.

Bridi teki hurjapäisen suorituksen kotikylänsä Florianópolisin yläpuolella. Nuorallakävelijän mukaan olosuhteet olivat selkeän sään vuoksi hyvät tempausta varten. Teko ikuistettiin videoksi kamerayhtiö Insta360:n toimesta.

Hurjapäiset stuntit ovat korkeissa paikoissa ja vaarallisissa olosuhteissa nuorallakävelyä harrastavalle Bridille arkipäivää. Hän on aiemmin nuorallakävellyt kahden kuumailmapallon välillä Brasilian Santa Catarinan yläpuolella 1 900 metrin korkeudessa. Kyseinen tempaus rikkoi maailmanennätyksen.