Quentin Tarantino ohjaa kahdeksanosaisen tv-sarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Quentin Tarantino on tekemässä uutta aluevaltausta. Hän on kertonut seuraavan projektinsa olevan elokuvan sijaan kahdeksanosainen minisarja. Ohjaaja teki paljastuksen New Yorkissa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa hän mainosti uutta Cinema Speculation -kirjaansa.

Tarantinon tavoitteena on, että minisarjan kuvaukset aloitettaisiin vuoden 2023 aikana. Hän ei kuitenkaan Variety-lehden mukaan paljastanut vielä projektin juoneen tai tuotantoon liittyviä tarkempia yksityiskohtia. Tiedossa ei myöskään esimerkiksi ole, missä suoratoistopalvelussa tai millä tv-kanavalla se esitetään.

Tarantino on aikaisemmin ohjannut kaksi CSI-poliisisarjan jaksoa ja yhden sairaalasarja Teho-osaston jakson. Hänen viimeisin ohjaustyönsä oli vuonna 2019 ilmestynyt Once Upon a Time in Hollywood. Ohjaaja kutsui elokuvaa uransa parhaaksi.