Manageri tapasi Aaron Carterin vain päiviä ennen kuolemaa: ”Näytti todella laihalta ja väsyneeltä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carterin manageri hämmästyi artistin ulkonäöstä tavatessaan hänet kaksi päivää ennen kohtalokasta kuolemaa. Taylor Helgeson työsti parhaillaan uutta albumia Carterin kanssa ja levy oli suunnitteluvaiheessa. Manageri kertoo olleensa huolestunut.

Hän näytti laihalta. Hän oli äärimmäisen väsynyt. Hän näytti siltä, ​​että miehen olisi pitänyt tehdä kaikkea muuta paitsi työskennellä. Hän näytti siltä, ​​että hänen olisi pitänyt pitää itsestään huolta, Taylor Helgeson kertoi Page Sixille.

– Hän ei vaikuttanut olevan kunnossa fyysisesti. Hänen henkinen tilansa oli kuitenkin terävä.

Virallista kuolinsyytä ei ole vielä määritetty ja toksikologisia tuloksia odotetaan. Ruumis löydettiin miehen kylpyammeesta ja asunnossa oli useita imppaukseen käytettyjä paineilmatölkkejä sekä reseptilääkkeitä. Hänet on tuhkattu.