Unelmapari historiaan – Harry Styles ja Olivia Wilde erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Olivia Wilde ja laulaja Harry Styles ovat eronneet. Ensin pariskunnan kerrottiin pitävän taukoa, mutta nyt suhteen on kerrottu päättyneen kokonaan. Harry Styles on parhaillaan maailmankiertueella.

Olivia Wilde on puolestaan Los Angelesissa, jossa hän keskittyy kahden lapsen kasvattamiseen sekä työhönsä näyttelijä-ohjaajana. Stylesin on kerrottu olevan edelleen läheinen Wilden kanssa, ja he tulevat todennäköisesti pysymään ystävinä. Heillä on kuitenkin tulevaisuuden suhteen eroavat prioriteetit, Page Six uutisoi.

Suhde päättyi pian sen jälkeen, kun Wilden ohjaama ja Stylesin tähdittämä Don’t Worry Darling -elokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla. Wilde oli aiemmin kihloissa Jason Sudeikisin kanssa. Stylesillä ei ole pitkäaikaisia parisuhteita ennen Oliviaa.