JVG esiintyy Olympiastadionilla: ”Upeaa, että päästään vihdoin toteuttamaan se”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu JVG nähdään ja kuullaan esiintymässä jättikonsertissa ensi vuonna. Rap-duo esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 12. elokuuta. Vuodet ollu tuulisii -keikan aikana kuullaan läpileikkaus JVG:n urasta duon kanssa yhteistyötä tehneiden artistien siivittämänä.

– Oma keikka ikonisella Olympiastadionilla on meille helsinkiläisinä kundeina unelma. Upeaa, että päästään vihdoin toteuttamaan se, kertoo JVG tiedotteessa.

JVG nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2011 julkaistun Häissä-kappaleensa ansiosta. Tänä syksynä duo julkaisi seitsemännen albuminsa Mun tapa pelata. Se ylitti jo etukäteen platinalevyn rajan 24 miljoonalla striimauksella.

Olympiastadionin konsertin lipunmyynti alkaa perjantaina 25. marraskuuta kello 9. Helsingin Sanomatalon aukiolle avataan torstaina Amatimies-snägäri, jossa faneilla on mahdollisuus tavata JVG ja ostaa liput etukäteen.