Sylvester Stallonen mafiasarja Suomeen – suoratoistoon marraskuun lopussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallone nähdään Tulsa King -sarjassa uransa ensimmäisessä varsinaisessa tv-draamasarjan pääroolissa. Sarjan on luonut Yellowstonesta tunnettu Taylor Sheridan, ja sen showrunnerina toimii The Sopranos ja Boardwalk Empire -käsikirjoittaja Terence Winter.

Stallone näyttelee Tulsa Kingissä mafiapomo Dwight ”The General” Manfredia. Istuttuaan 25 vuotta vankilassa hän suuntaa Oklahoman osalvatiossa sijaitsevaan Tulsaan, tarkoituksenaan jatkaa kaupungissa rikollista toimintaa. Koska Manfred ei tunne Tulsassa ketään, täytyy hänen koota uusi imperiumi ympärilleen tyhjästä.

Stallonen ohella Tulsa Kingiä tähdittävät muun muassa Andrea Savage, Vincent Piazza ja Jay Will. Sarja on katsottavissa Suomessa SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 28. marraskuuta alkaen. Tuolloin palvelussa julkaistaan sen kaksi ensimmäistä jaksoa.