Popkaunotar pulahti uimaan – näky varasti ainakin mieskatsojien huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota urallaan nauttinut laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten takavuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi kaunotar on seurustellut räppäri Nellyn kanssa. Viime vuosina Ashanti on ollut hiljakseen, mutta aivan viime aikoina hän on selvästi aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt kuvankaunis laulajatar on pulahtanut uimaan asianmukaisesti biksussa ja tietenkin kuvannut tilanteen sekä julkaissut tallenteen sosiaalisessa mediassa seuraajiensa iloksi. Varsinkin mieskatsojat lienevätkin antaneet videolle jakamattoman huomion.

Maailmankuulu popkaunotar Ashanti oli aikoinaan 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari oli yhdessä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Pari ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashanti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa. Hänen tuorein BraveHeart-albuminsa julkaistiin vuonna 2014.