Kim Kardashian jäi kakkoseksi Emily Ratajkowskille – lohdutti itseään somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuäiti Kim Kardashian seurusteli intohimoisesti koomikko Pete Davidsonin kanssa, kunnes suhde päättyi aikataulukiireisiin yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Davidson oli sopivaa lohdutusta naiselle räppäri Kanye Westistä eroamisen jälkeen.

Pete Davidson ei jäänyt aikailemaan, vaan iski niin ikään hiljattain sinkuksi jääneen huippumalli Emily Ratajkowskin. Pari on virallistanut suhteensa ja kertoneet seurustelevansa. Nyt fanit epäilevät, että Kim Kardashian on mustasukkainen, koska vasta äskettäin Davidson pyyteli naista takaisin. Sitten Ratajkowski astui kuvioihin mukaan.

– Olen ymmärtänyt yhden asian. Kaikki asiat järjestyvät lopulta. Joskus lopputulema on jopa parempi kuin osasit kuvitellakaan. Muista tämä, kun olet vaikeassa elämäntilanteessa tai että sinua haastetaan kaikista eniten. Usko itseesi ja näe asiat laajemmin, Kim Kardashianin Instagramin tarinoissa luki pian sen jälkeen, kun tieto Davidsonin uudesta naisesta tuli julkisuuteen.

Kommentti on alunperin kirjailija ja elämäntapaguru Idil Ahmedin ajatus. Fanit uskovat, että Kim Kardashian tuntee epäonnistuneensa Davidsonin kanssa, mutta lohduttaa itseään luottamaan, että paras on vielä edessä. Hän on julkaissut viime päivinä runsaasti paljastelevia otoksia sosiaaliseen mediaan.