Poliisi pyytää havaintoja Mikkelistä – varkaat iskivät keskellä päivää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi pyytää näköhavaintoja Mikkelissä 21. marraskuuta maanantain päivällä tapahtuneeseen asuntomurtoon. Mikkelin Hiidenpolku 2 F -osoitteessa sijaitsevasta asunnosta anastettiin omaisuutta sillä aikaa, kun asukas oli poissa asunnostaan.

Asuntoon on tunkeuduttu kello 06:00-18:20 välisenä aikana. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumaan liittyvistä henkilöistä tai ajoneuvoista numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Teko on Suomen mittakaavalla suhteellisen harvinainen.

– Asunnosta oli anastettu runsaasti erilaista omaisuutta, muun muassa televisio, poliisista kerrotaan.

Toisin sanoen jonkun on ollut pakko kuulla tai nähdä jotain. Suomessa täytyy pian panostaa kodin hälytysjärjestelmiin tai valvontalaitteistoon suuren maailman tyyliin. Rikollisuus on muuttunut selkeästi kansainvälisempään suuntaan.