Suomalaista pizzaketjua ylistetään Italiassa – valittiin maailman 25. parhaaksi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen pizzaketju on saanut arvostusta pizzan synnyinmaassa. Italialainen Top 50 Pizza Guide valitsi Via Tribunalin maailman 25. parhaaksi pizzaketjuksi. Kyseessä oli ainoa 50 parhaan joukkoon yltänyt pohjoismaalainen pizzeria.

Top 50 Pizza Guide julkisti voittajat Espanjan Madridissa järjestetyssä gaalassa. Via Tribunali palkittiin kilpailun arvostetuimpana pidetyssä World’s Artesan Pizza Chains, eli maailman artesaanipizzaketjut -kateogoriassa. Kiitosta keräsivät muun muassa napolilaisen pizzauunin käyttö, italialaiset raaka-aineet, hyvä palvelu ja tunnelma.

– Ihan huikea tunnelma. Kun asiat tehdään sydämellä, laadulla ja oikeista raaka-aineista, niin sen huomaavat asiakkaat sekä nyt myös kansainväliset kilpailut, kuvailee Via Tribunalin perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Antti Kuitunen tiedotteessa.

Via Tribunali perustettiin vuonna 2017. Ketjulla on nykyään yhteensä seitsemän ravintolaa Helsingissä, Turussa, Pirkkalassa ja Kolarissa.