90 Päivää morsiamena Natalie sai kylmää kyytiä – Miken äiti syyttää hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena -sarja on seurannut jo pitkään ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan ja Seattlessa asuvan Mike Youngquistin rakkaustarinaa. Pari erosi pian avioliiton solmimisen jälkeen, mutta yllättäen Natalie palasi Miken luokse. Hän haluaa korjata suhteen.

Miken äiti Trish sanoo suoraan mielipiteensä asiaan. Hän vaatii Natalielta nöyrtymistä ja naisen on lopetettava hänen poikansa hyväksikäyttö. Natalie ymmärtää virheensä ja pyytää anteeksi myös Miken äidiltä Trishiltä. Hän kertoo koronaviruksen ja Ukrainan sodan olleen liikaa. Natalie ei voinut hyvin ja lähti pois.

Nyt hän haluaa muuttaa Miken kanssa yhteen. Hän tuo lepyttelykukkia anopilleen ja vaikuttaa aidosti katuvansa oikkujaan. Mike osti Natalien äidille tuhansien dollarien arvoisen lipun, jonka turvin ex-anoppi pääsi pois sota-alueelta. Ilmeisesti tämä sai Natalien lopulta heräämään, että Mike on hyvä mies.

Tiedossa ei ole, kuinka Mike lopulta suhtautuu asiaan. Ainakaan aluksi mies ei ole näyttänyt olevan innoissaan Natalien pelmahdettua takaisin hänen elämäänsä. Mies on matkustanut äsken Meksikoon lomailemaan. Pariskuntaa ei näy toistensa Instagram-kuvissa.