Christoffer Strandberg lopettaa Putouksessa: ”Mitä sydän käskee”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu Christoffer Strandberg nähtiin Putous-ohjelman juontajana kahdella viimeisimmällä kaudella. Nyt hän on kuitenkin paljastanut jättävänsä työn. Tähden mukaan työtä tulee ikävä, mutta hän tietää tehneensä oikean päätöksen.

– Rakas Putous, annoit paikan ja tilaisuuden näyttää kuka olen suurelle yleisölle. Opetit minulle niin paljon Tv:stä, tekemisestä, Suomesta ja itsestäni. Nyt on kuitenkin aika ottaa kaikki tuo oppi, inspiraatio ja itsevarmuus minkä sain ja tehdä mitä sydän käskee, Strandberg kirjoitti Instagramissa.

Putouksessa aikaisemmin näytellyt Strandberg kertoo olleensa vuonna 2020 valmiina uusiin haasteisiin, kun häntä pyydettiin juontamaan ohjelmaa. Vaikka ensimmäinen juontovuosi osui pahimpaa pandemia-aikaan, oli se katsojien ansiosta hänelle rakkain kausi.

– Teidän lämpö, nauru ja kannustus tuntui studioon asti. Enkä missään nimessä olisi luopunut tästä arvokkaasta pestistä, ellen olisi saanut mahdollisuutta toteuttaa yhtä suurinta unelmaa, jota olen kauan kantanut, Strandberg kertoi.

– On pakko heittäytyä jos haluaa kehittyä ja haastaa itseään sekä muita. Sen aika on nyt. Kiitos Putous! Kiitos kokemuksesta, mahdollisuuksista, mokista, ystävistä, ihmisistä, juontaja jatkoi.

 

https://www.instagram.com/p/ClSvcnFqC1K/