Grace Boor kurvikkaana – biksut joutuivat koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa suosiota kasvattanut Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Tällä kertaa Boor on poseerannut sinisissä kukkakuvioisissa biksuissa ja esitellyt kurvikasta vartaloaan kesäisissä tunnelmissa. Hänen asunsa yläosa vaikutti olevan kovilla poven koon vuoksi, mutta onnistui silti pitämään kurvit piilossa.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.