Kendall Jenner on taas sinkku – suhde koripalloilijan kanssa kariutui jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina työskentelevä 27-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner on eronnut koripalloilija Devin Bookerista jo toistamiseen. Pari aloitti tapailun muutama vuosi sitten ja heidän suksensa meni ristiin ensimmäisen kerran jo kesällä. Aiemmin eron syynä oli erilaiset tulevaisuuden haaveet.

Kendall Jenner luo omaa 818 Tequila -brändiä ja 26-vuotias Devin Booker keskittyy uraansa Phoenix Sunsin joukkueessa. Molempien prioriteetti on urassa, eikä tässä kohtaa jää parisuhteelle tai sen rakentamiselle tarpeeksi tilaa.

Kaksikko on viettänyt kesän jälkeen tiiviisti aikaansa yhdessä muun muassa Havaijilla lomaillen, mutta tavallinen arki ei toimi kuten rakastavassa liitossa pitäisi. He kunnioittavat toisiaan ja välittävät toisistaan, mutta ovat päättäneet nyt keskittyä omiin elämänkuvioihinsa erillään, People-lehti uutisoi. Ero tapahtui jo viime kuussa kaikessa hiljaisuudessa.