Lempäälän Ideaparkiin uusi keikkapaikka – avajaisissa tänään Juha Tapio ja Happoradio

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomen suurin kauppakeskus, Tampereen kupeessa Lempäälässä sijaitseva Ideapark, on jatkossa myös keikkapaikka. Nykyisin muun muassa salibandyjoukkue Classicin kotikenttänä toimiva Bläk Boks valjastetaan jatkossa myös viihtyisäksi klubiksi.

Ideaparkin suurella keskusaukiolla on aiemminkin järjestetty tuhansien katsojien konsertteja, mutta jatkossa myös kauppakeskuksen Bläk Boks toimii klubikeikkojen areenana. Tänään perjantaina Bläk Boksin esiintymislavalle nousevat Juha Tapio sekä Happoradio ja Uusi Rakkaus -yhtyeet.

Ideaparkin Bläk Boks, Kuva: Stara

Samoissa tiloissa on esiintymislavan ja permannon lisäksi myös katsomo ja aivan uusi VIP-klubitila, jossa toimii myös baari. Salibandyn ja konserttien lisäksi tiloissa on järjestetty muun muassa gaalailtoja ja yritystapahtumia.