Mikä biksuvartalo! Stranger Thingsin kaunotar Millie Bobby Brown paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Stranger Things -sarjan myötä tähdeksi noussut brittiläinen näyttelijä Millie Bobby Brown on paljastanut unelmaroolinsa. 18-vuotias tähti kertoi The Drew Barrymore Show -ohjelmassa haluavansa näytellä poptähti Britney Spearsia, joka ei kuitenkaan itse pitänyt ajatuksesta tehdä elämästään elokuva.

Yleensä Millie Bobby Brown on lähes piilotellut vartaloaan, mutta nyt hän on poseerannut upeassa videokoosteessa lomatunnelmissa. Sosiaalisessa mediassa julkaistussa päivityksessä hänet nähdään myös vaaleanpunaisissa biksuissa, ja hänen faninsa ovat ottaneet videon vastaan innokkaasti.

Britney Spears -elokuvaprojekti on toistaiseksi tiettävästi vain spekulaation asteella, vaikka moni tuotantoyhtiö olisi todennäköisesti sellaisesta kiinnostunut. Millie Bobby Brown nähtiin taannoin Netflixin Enola Holmes 2 -elokuvan pääroolissa. Siinä hän esittää mestarietsivä Sherlock Holmesin pikkusiskoa.