Mies kuoli työntekoon – jakaessaan Black Fridayn tilauksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pakettiyhtiö DPD:n kuriiri Warren Norton on löydetty kuolleena kuljettamansa pakettiauton ratin takaa. Mies työskenteli seitsemänä päivänä viikossa 14 tunnin vuoroja, jotta saisi purettua Black Fridayn tilauksia asiakkaille. Hän työskenteli todennäköisesti alihankkijana ja toimitti noin 150 pakettia päivässä.

The Sun kertoo, että 49-vuotiaalla Nortonilla olisi alkanut loma 25. marraskuuta. Brittimies löydettiin menehtyneenä autosta ja häntä yritettiin elvyttää. Valitettavasti hän oli jo poissa.

Kuljetusyhtiöt ovat sanoneet kuriireilleen, että varastot on saatava tyhjäksi hinnalla millä hyvänsä. Alihankkijoiden leipä riippuu täysin kuljetettavien pakettien määrästä, ja mitä enemmän jaksaa tehdä töitä, niin sitä isomman tilipussin voi saada. Tänä päivänä ihmisillä on runsaasti talousvaikeuksia Euroopan alueella. Norton oli työskennellyt DPD:llä noin kaksi vuotta.