Eminemistä tuli Spider-Man -sarjakuvan tähti – ottavat toisistaan mittaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man eli Hämähäkkimies on kohdannut vuosien varrella monenlaisia ystäviä ja vihollisia. Tuoreessa sarjakuvassa hahmo kohtaa jokseenkin yllättävän tahon, tosielämän hiphop-tähti Eminemin.

Eminem ja Spider-Man kohtaavat Amazing Spider-Man -lehden 21. marraskuuta Yhdysvalloissa ilmestyneessä Numerossa. Lehden sivuilla seittisankari ja räppäri ottavat toisistaan mittaa, tosin vain battle-rapin muodossa lavalla.

– Olen ollut lapsesta asti suuri Spider-Man-fani. Hän on ehdottomasti top-5-hahmoissani, Eminem kuvaili Marvelin tiedotteessa.

Lehdestä julkaistaan rajoitettu erikoispainos. Sen kansikuvassa Eminem nähdään Spider-Manin kanssa lavalla tunnettujen Marvel-hahmojen seuratessa tilannetta yleisöstä. Eminem on aikaisemmin seikkaillut sarjakuvien sivuilla myös toisen Marvel-hahmon, Punisherin kanssa.