Jennifer Lopezin sometilit tyhjenivät yllättäen – mistä on kyse?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajana ja näyttelijänä tunnetun Jennifer Lopezin faneja kohtasi tiistaina odottamaton näky. 53-vuotias tähti vaikuttaa menneen yllättäen lähes täydelliseen somepimentoon. Lopezin sosiaalisen median tilit ovat nyt tyhjää täynnä.

Jennifer Lopezin viralliselta Instagram-tililtä poistettiin yllättäen kaikki vanhat julkaisut. Facebookissa, TikTokissa ja Twitterissä vanhat julkaisut ovat säilyneet, mutta esimerkiksi kansikuvat on poistettu. Variety-lehden mukaan Lopezin edustaja pysyi asiasta vaitonnaisena.

Sometilien pimeneminen herätti osassa Lopezin faneja huolta. Toisissa se herätti puolestaan intoa. Sometilien yllättävä tyhjeneminen on nimittäin viitannut monien poptähtien kohdalla siihen, että he valmistautuvat esimerkiksi uuden albumin julkaisuun.

Jennifer Lopezin viimeisin levy A.K.A. julkaistiin vuonna 2014. Hän esiintyi vuonna 2020 Super Bowlin väliajalla Shakiran kanssa. Tähti meni tänä kesänä naimisiin Ben Affleckin kanssa parin päädyttyä takaisin yhteen vuosien tauonn jälkeen.