Pappi järjesti orgiat kirkossa – alttaria vaadittiin poltettavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen pappi Travis Clark harrasti muutama vuosi sitten intiimiä kanssakäymistä kahden dominan kanssa Louisianan Pearl Riverissä sijaitsevan kirkon alttarilla. Katolilainen mies on nyt saanut rietastelusta tuomion ja hän on myöntänyt syyllisyytensä.

Teko tapahtui 30. syyskuuta vuonna 2020. Sessio paljastui, kun ohikulkija näki kirkossa valot kello 23:00 ja päätti mennä tutkimaan asiaa. Sen sijaan, että hän olisi löytänyt pastori Clarkin rukoilemassa, hän näki ikkunasta miehen kahden dominan kanssa rietastelemassa. Alttarille oli levitetty alaan liittyviä välineitä ja värivaloja. Aktia kuvattiin jalustalle asetetulla kameralla.

Vaikka touhuja harrastettiin kaikkien osapuolten suostumuksella, pidättivät paikalle hälytetyt poliisit sekä Travis Clarkin että dominana työskennelleet Mindy Dixonin ja Melissa Chengin siveettömästä käytöksestä epäiltynä. Naisten syytteet muutettiin myöhemmin ilkivallaksi.

Tuomari Ellen Creel tuomitsi Clarkin maanantaina 21. marraskuuta kolmeksi vuodeksi vankeuteen sekä kolmeksi vuodeksi valvottuun ehdonalaiseen tuomioon. Lisäksi hänelle tuli tuhannen dollarin sakkomaksu. Hän on jo maksanut 8.000 dollaria korvauksia sen jälkeen, kun arkkipiispa Gregory Aymond vaati alttarin polttamista ja korvaamista, koska sen päällä oli tapahtunut seksuaalisia tekoja.